بهترین نمونه های زنجیر نقره

ساخت وبلاگ

نقره، خواص زنجیر نقره:
از زمان های قدیم، مردم سعی کرده اند از سنگ های قیمتی و معدنی گرانبها در ساخت جواهرات و زیور آلات استفاده کنند.
نقره یکی از محبوب ترین اقلام جواهرات امروزی است و از آنجایی که نقره فلز پایه در ساخت جواهرات است. برای قیمت و خرید رنجیر نقره مردانه و زنانه اینجا کلیک کنید.


در مقایسه با سایر فلزات مورد استفاده در جواهرات از نظر قیمت،
از ظاهر و ارزش خود فراتر است و بسیاری از مزایا و معایب این فلز آن را به فلزی منحصر به فرد و منحصر به فرد برای جواهرات تبدیل کرده است.
نقره چیست و چه کاربردی دارد؟
نقره فلزی بسیار انعطاف پذیر است که به این معنی است که این ماده می تواند بدون ترک خوردگی یا خرد شدن به ورقه های نازک تبدیل شود. یکی از کاربردهای جالب نقره انعطاف پذیر در صنعت شیرینی سازی آسیای جنوب شرقی است که در آن از برگ های نقره خالص به ضخامت چند میکرومتر به عنوان پوشش روی شیرینی ها استفاده می شود و امسال حدود 250 تن نقره استخراج شده است.
مواد شیمیایی پول را به فلزات مبادله ای تقسیم می کنند. هزینه انتقال بین 2 تا 13 برابر بالاترین رکورد است. نمودار مدرن نموداری است که واکنش های شیمیایی را با هم نشان می دهد. بیش از چهل فلز، تمام فلزات، به صورت مبادلات فلزی هستند.
نقره نیز به عنوان یک فلز گرانبها طبقه بندی می شود. فلزات گرانبها در پوسته زمین به وفور یافت نمی شوند. آنها جذاب هستند و از نظر شیمیایی چندان فعال نیستند. این خواص باعث می شود این فلز در جواهرات، سکه و هنر مطلوب باشد. حدود 5-6 فلز نیز در جدول تناوبی نزدیک به نقره فلزات گرانبها هستند. اینها شامل طلا، پلاتین، پالادیوم، رودیوم و ایندیم است.
هزاران سال است که مردم از نقره استفاده می کنند. در طبیعت، اغلب به عنوان یک عنصر آزاد رخ می دهد. همچنین می توان آن را به راحتی از سنگ معدن استخراج کرد. این ویژگی‌ها یادگیری نقره را برای انسان‌های اولیه آسان می‌کند.
نام نقره را پیدا کنید
نقره برای اولین بار پس از طلا و مس کشف شد. طلا و مس اغلب به عنوان عناصر آزاد در طبیعت ظاهر می شوند. آنها رنگ های بسیار متفاوتی دارند که پیدا کردن فلزات را برای افراد اولیه آسان تر می کند.
نقره به نظر یک فلز آزاد است، اما بیشتر از طلا یا مس. در یک مقطع زمانی، مردم یاد گرفتند که نقره را از گنجینه ها استخراج کنند. اما این ممکن است در اوایل تاریخ بشر اتفاق افتاده باشد. باستان شناسان نقره ای را در مصر پیدا کردند که قدمت آن به 3400 سال قبل از میلاد می رسد. نقاشی روی قدیمی ترین هرم مردانی را نشان می دهد که با آهنی کار می کنند که به نظر می رسد نقره را از خاک رس خود استخراج می کند.
در سایر فرهنگ های اولیه از نقره استفاده می شد. سوابق هندی نشان می دهد که قدمت این فلز به 900 سال قبل از میلاد مسیح باز می گردد، زمانی که در زمان ورود اروپاییان از نقره در ایالات متحده استفاده می شد.
کتاب مقدس حاوی منابع بسیاری از نقره است. این فلز به عنوان راهی برای پرداخت هزینه ها استفاده می شد. او همچنین معابد، کاخ ها و دیگر بناهای مهم را تزئین کرد. کتاب مقدس همچنین حاوی قطعاتی است که تولید نقره را توصیف می کند.
خواص فیزیکی نقره
نقره فلزی سفید نرم با سطحی براق است. این فلز انعطاف پذیرترین و چابک ترین فلز است. به معنای توانایی کشیدن سیم های نازک قابل انعطاف است. ورقه های انعطاف پذیر که می توان با چکش ضربه زد. نقره دو خاصیت منحصر به فرد دیگر دارد. گرما و الکتریسیته را بهتر از سایر عناصر هدایت می کند. همچنین نور را به خوبی منعکس می کند.
نقطه ذوب نقره 961.5 درجه سانتیگراد (1762 درجه فارنهایت) و نقطه جوش حدود 2000-2200 درجه سانتیگراد (3600-4000 درجه فارنهایت) است. چگالی آن 10.49 گرم بر سانتی متر مکعب است.


خواص شیمیایی نقره
نقره منبع بی نهایت فلز است. در شرایط عادی با اکسیژن و هوا واکنش نمی دهد. با این حال، این ترکیبات به آرامی به ترکیبات گوگرد موجود در هوا واکنش نشان می دهند. محصول این واکنش سولفید خالص (Ag 2 S) است که ترکیبی سیاه رنگ است. فلزاتی که به نقره و سایر فلزات ختم می شوند سولفید نقره هستند.
نقره به راحتی با آب، اسیدها یا ترکیبات دیگر واکنش نمی دهد. جز به صورت نقره نمی سوزد.
نشر نقره:
به دلیل استخراج معادن، سنگ معدن غنی از نقره برای مدت طولانی از بین رفت. امروزه نقره معمولاً از سنگ معدنی ساخته می شود که حاوی مقدار کمی فلز است. این مقادیر می توانند از چند هزارم متغیر باشند.
این فلز معمولاً به عنوان محصول جانبی فلزات دیگر به دست می آید. پس از حذف فلز اولیه، باقیمانده معمولاً حاوی مقدار کمی نقره است. این ضایعات با مواد شیمیایی که با نقره واکنش می دهند، تصفیه می شوند. نقره را می توان با الکترولیز استخراج کرد. الکترولیز فرآیندی است که طی آن یک ترکیب توسط جریان الکتریکی تجزیه می شود.
خواص نقره:
نقره از دیرباز به دلیل سفیدی و نرمی، گرما و انرژی و همچنین درخشندگی و درخشندگی فلزات دیگر شناخته شده است.
نقره خالص برای کارهای طلا و نقره بسیار نرم است. و به عنوان آلیاژ استفاده می شود و برای این منظور 7.7-20 درصد مس موثرتر است. و در آلیاژهای لحیم کاری از روی و کادمیوم نیز استفاده می شود.
تمام نقره در هوا نیست
اما رنگ آن با تشکیل گوگرد اکسیژن و یک لایه سیاه از سولفید نقره تغییر می کند.
نقره به راحتی در اسید نیتریک حل می شود و توسط سیانیدهای قلیایی خورده می شود.

عشقولانه 96...
ما را در سایت عشقولانه 96 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3sitehoosh6 بازدید : 104 تاريخ : يکشنبه 22 آبان 1401 ساعت: 20:47